Over mij

Welkom bij de over mij pagina en op de website van Lelly’s Henna. Mehndi, ook wel henna genoemd, wordt eeuwenlang gebruikt voor diverse doeleinde. Het wordt onder andere gebruikt om haren te kleuren, maar ook om handen en voeten te versieren. Tegenwoordig wordt henna ook op de rug, buik en op andere lichaamsdelen gezet. Henna is voor veel Pakistaanse, Indiase, Marokkaanse en Turkse bruiden op hun grote dag onmisbaar!

Er zijn verschillende soorten henna ontwerpen die ik verricht. Namelijk bruidshenna, eid henna en gastenhenna. Dit is voornamelijk voor tijdens feestelijke gelegenheden. Ik haal mijn inspiratie uit versieringen wat ik ter plekke zie, ook haal ik inspiratie uit van andere henna artiesten. Hierdoor creëer ik mijn eigen designs. Mocht u een versiering mooi vinden, dan kan ik dat ontwerp ook voor u zetten.

Ik mix de henna zelf zonder toevoegingen van chemicaliën. U bent er zeker van dat er natuurlijke producten zijn gebruikt en geschikt voor uw huid is.

Bent u verder op zoek naar natuurlijke henna cones, henna pasta, henna poeder of decoratie om cadeau te geven net als henna kaarsen set? Dan kunt u dat bij ons (online) bestellen. Verder bied ik ook een  1-op-1 henna cursus aan. U hoeft geen ervaring te hebben in het zetten van henna. Alles komt van A tot Z aan bod.

Kijk gerust rond op mijn website en voor vragen neem gerust contact op!

Liefs,

Lelly

Gasten henna
bruidshenna - henna decoratie
bruilofthenna

Het gezicht achter Lelly’s Henna:

Hi! Mijn naam is Leyla. Ik ben 27 jaar oud en afkomstig uit Amsterdam met een Marokkaanse afkomst. Sinds jongs af aan op de basisschool hield ik al veel van tekenen, naarmate de tijd begon mijn werk en passie van tekenen professioneler te worden waardoor ik op indringen van familie leden op mijn 14e ben begonnen met henna designs. Wat eerst een hobby was, ben ik omgevormd vanaf mijn 18e naar een professionele henna artiest.

Mijn eerste bruidje

Mijn eerste bruidje had ik op mijn 18-jarige leeftijd. Dit moment zal ik nooit meer vergeten. Het was een spannende ervaring om professioneel met het zetten van henna op zo’n speciale dag bezig te zijn voor de bruid. Nadat ik klaar was met het ontwerp, was de bruid er super blij mee. Dit heeft mij veel zelf vertrouwen gegeven, waardoor de ene opdracht na de andere kwam.

Doorverwijzingen

Ik kreeg na mijn eerste bruidje via mijn omgeving veel doorverwijzingen over mij naar andere bruidjes. Nu bijna 10 jaar later, heb ik een mooi portfolio opgebouwd met bruidjes van verschillende nationaliteiten. Iets om trots op te zijn.

Bent u benieuwd naar voorgaand werk? Neem dan een kijkje in het portfolio.